Η InfoLogic και το τμήμα Υποστήριξης Προγραμμάτων σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα Βαλκάνια προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης των νέων φοιτητών από όλη την Ελλάδα για αναγνωρισμένες σπουδές στις Βαλκανικές χώρες και όχι μόνο.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που αποφασίζουν να φοιτήσουν στις χώρες αυτές προτιμούν κυρίως τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία αλλά και χώρες όπως την Σλοβακία και την Τσεχία για τρεις κυρίως λόγους.

  • Το χαμηλό οικονομικό κόστος για τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης
  • Ως κράτη μέλη της Ε.Ε. για τα περισσότερα από τα πανεπιστήμια των χωρών αυτών δεν απαιτείται η αναγνώριση των πτυχίων τους από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  • Η εγγύτητα τους προς την Ελλάδα.

Η επιλογή του κατάλληλου ιδρύματος, οι διαδικασίες και η επιλογή του τρόπου εγγραφής είναι μία σημαντική διαδικασία που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του κάθε νέου ανθρώπου και ηInfoLogic βρίσκεται εκεί σε κάθε βήμα, παρέχοντας πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη.

Η InfoLogic παρέχει δωρεάν αρχική συμβουλευτική στην οποία σας επεξηγούμε περισσότερα για τις δυνατότητες που σας δίνονται για τις σπουδές σας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Βαλκανικής αναλύοντας πλήρως και απαντώντας αναλυτικά και τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που ενδιαφέρουν τον κάθε υποψήφιο φοιτητή και την οικογένεια του.

Για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε πλήρως αναφορικά με τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες που πιθανότατα δεν γνωρίζετε αναφορικά με τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο της χώρας και την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, εξετάζουμε τα έγγραφα σπουδών σας από την Ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση (μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε ακριβώς τι χρειαζόμαστε από εσάς ώστε να μας στείλετε σκαναρισμένα αντίγραφα των εγγράφων σας μέσω email)

Εφόσον επιλέξετε το ακαδημαϊκό ίδρυμα στο οποίο θα σπουδάσετε η InfoLogic θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την εγγραφή σας με διακριτικότητα και εγγυημένη επιτυχία ενώ εφόσον το ίδρυμα της επιλογής σας προαπαιτεί εισαγωγικές εξετάσεις η InfoLogic προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην προετοιμασία και εγγυάται την επιτυχία σας σε αυτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας η ενημερώστε μας για τις προθέσεις η τις ερωτήσεις σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να σταθούμε αρωγοί της προσπάθειας σας.

print
send to friend